Μεταμόρφωσης Σωτήρος 87, Μεσσήνη 242 00
2 Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης Ενημέρωση Ενημέρωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Ενημέρωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

25martiou 2023

Σας ενημερώνουμε, ότι, λόγω της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, το πρόγραμμα του σχολείου τροποποιείται ως εξής:

Α. την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 στο σχολείο γίνονται το πρωί εκδηλώσεις και τα παιδιά αποχωρούν από το σχολείο μετά το πέρας των εκδηλώσεων αυτών, γύρω στις 10:30 π.μ.

Την ημέρα αυτή ΔΕΝ λειτουργεί η Πρωινή Ζώνη καθώς και το Ολοήμερο Τμήμα. Οι μαθητές/τριες, που παρακολουθούν το Ολοήμερο Τμήμα, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους/τις άλλους/ες μαθητές/τριες.

Β. Το Σάββατο 25 Μαρίου 2023 ανήμερα της Εθνικής Εορτής το σχολείο συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που οργανώνονται από τον Δήμο Μεσσήνης.

Στις 9:15 π.μ. ο σημαιοφόρος μαζί με τους παραστάτες θα βρίσκονται στην πλατεία της Μεσσήνης κοντά στην Εθνική Τράπεζα για την έπαρση της σημαίας.

Στις 10:15 π.μ. θα βρίσκονται στην κεντρική Πλατεία οι μαθητές/μαθήτριες των Ε’ & Στ’ Τάξεων που συμμετέχουν στην κατάθεση στεφάνων και στη συνέχεια στη παρέλαση, ντυμένοι σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν από το σχολείο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Ο Δντής του Σχολείου

ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ετικέτες:

Related Post

Kyklos Nerou 4

Ο “κύκλος του νερού” από την Α’ ΔημοτικούΟ “κύκλος του νερού” από την Α’ Δημοτικού

Οι μαθητές της Α’ Τάξης στο πλαίσιο του 4ου εργαστηρίου δεξιοτήτων της θεματικής Δημιουργώ και Καινοτομώ, που έχει σκοπό να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με θέματα που αφορούν την

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 09/06/2022 η γιορτή λήξης του σχολείου μας. Στη γιορτή συμμετείχαν όλες οι τάξεις του σχολείου όπου τραγούδησαν και χόρεψαν τραγούδια εμπνευσμένα από τον Παλιό

Athina 8

Εκπαιδευτική Εκδρομή Ε’ και Στ’ Τάξεων στην ΑθήναΕκπαιδευτική Εκδρομή Ε’ και Στ’ Τάξεων στην Αθήνα

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα πραγματοποίησαν την Τρίτη (16/5) οι μαθητές των Ε’ και Στ’ Τάξεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά