Μεταμόρφωσης Σωτήρος 87, Μεσσήνη 242 00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Κάνουμε γνωστό ότι, λόγω της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, το πρόγραμμα του σχολείου τροποποιείται ως εξής:

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 παραμονή της εθνικής επετείου θα γίνουν εορταστικές εκδηλώσεις στο σχολείο, σε κάθε τμήμα χωριστά, το πρώτο δίωρο 8:15 π.μ. έως 10:00 π.μ. οπότε τα παιδιά θα αποχωρήσουν από το σχολείο.

Ολοήμερο και Πρωινή ζώνη δεν πραγματοποιούνται εκείνη την ημέρα.

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 ανήμερα της εθνικής επετείου:

Στις 9:30 π.μ. η σημαιοφόρος με τις παραστάτιδες θα προσέλθουν στην πλατεία στο χώρο της σημαίας , όπου θα τους περιμένει ο Δ/ντής με την γυμνάστρια του σχολείου. Εκεί θα γίνει έπαρση σημαίας και μετά θα οδηγηθούν στο Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη.

Στις 10:30 π.μ. οι μαθητές που συμμετέχουν στην παρέλαση θα συγκεντρωθούν στην πλατεία στο χώρο του ηρώου για την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων .

11:00 π.μ. Στη συνέχεια θα οδηγηθούν από τους δασκάλους τους στο χώρο όπου θα ξεκινήσει η παρέλαση.

Ακολουθεί η παρέλαση μαθητών & μαθητριών και Συλλόγων της Δ.Κ. Μεσσήνης.

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν διευκρινίζεται ότι:

Υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας!

Άρα τα παιδιά και οι εκπ/κοί, που παίρνουν μέρος στη παρέλαση θα προσέλθουν με μάσκα, την οποία θα πρέπει φορούν πριν και μετά την παρέλαση. Επιτρέπεται να βγάλουν την μάσκα οι μαθητές ΜΟΝΟ, όταν παρελαύνουν και είναι σε στοίχιση, κρατώντας αποστάσεις.

Υπάρχει ισχυρή σύσταση από την Πολιτεία να φορούν μάσκα και οι πολίτες που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση και βρίσκονται σε συνωστισμό.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 197317 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973

Mία ομάδα στρατιωτικών (Παττακός, Παπαδόπουλος, Μακαρέζος) καταλύουν τη Δημοκρατία και αναλαμβάνουν , με πραξικόπημα, την εξουσία στην Ελλάδα το 1967, εγκαθιδρύοντας την Δικτατορία ή αλλιώς Χούντα(1967-1974). Πολλά από τα πολιτικά

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Με ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας για τα θύματα του Ολοκαυτώματος,  οι μαθητές της Ε και Στ  τάξης του σχολείου μας παρακολούθησαν την Τετάρτη 31/01/2024  σχετικό αφιέρωμα που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί